Sjokoladen vår er unik på mange måter
Sjokoladen vår er unik på mange måter
Den er ferskvare
- og må derfor oppbevares kjølig (tåler kortere opphold i romtemperatur).
- og har da kortere holdbarhet enn vanlig sjokolade,
- og inneholder også da ALLE de positive egenskapene til kakao og råvarene generelt.
- og den holder seg best i lukket emballasje.
Er helt uten hvitt sukker
- sjokoladen er uten raffinert hvitt sukker, kunstig søtning og andre tilsetningsstoffer.
- den er søtet med naturlige, rene og næringsrike ingredienser. Bl.a agavesirup, yaconsirup og honning fra Gausdal og Lillehammer Bigårder.
Produseres på en unik og skånsom måte
- Ved lav temperatur. Maks 40 grader. Sjokoladen er det man kaller raw.
- Dette gjør på sin side at sjokoladen og øvrige ingredienser beholder sine naturlige egenskaper.
Er håndlaget
- sjokoladen vil derfor ha en naturlig varians i utseende og størrelse.
- Enkelte ingredienser som f.eks cashewnøttsmør kan ’slå igjennom’ sjokoladen. Da vil sjokoladen bli litt hvit utenpå, men dette påvirker ikke smak eller holdbarhet.
Den passer også for diabetikere og allergikere
- noen varianter er uten nøtter og andre typiske allergener. Sjekk innholdet i den enkelte sjokolade under fanen Sjokoladen.
- Søtningen som blir brukt har naturlig lavere glykemisk indeks enn hvitt sukker.
Og vi produserer med økologiske ingredienser
- så langt det lar seg gjøre.
Sjokoladen er
naturlig
gluten og melkefri.
Sjokoladen er
naturlig
gluten og melkefri.